Aydın'da yangına giderken devrilen itfaiye aracındaki 3 personel yaralandı - Haber 1Haber 1

Aydın'da yangına giderken devrilen itfaiye aracındaki 3 personel yaralandı

– Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Aydın'da yangına giderken devrilen itfaiye aracındaki 3 personel yaralandı

11 Şubat 2025 - 20:11

ABONE OL

AYDIN (AA) – Aydın'ın Söke ilçesinde itfaiye aracının devrilmesi sonucu yaralanan 3 itfaiye personeli hastaneye kaldırıldı.

Söke-Milas kara yolunda arazi yangınına giden Mehmet Emin Çelik idaresindeki 09 BU 679 plakalı itfaiye aracı, Yenidoğan Kavşağı'nda devrildi.

İhbar üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazada sürücünün de aralarında bulunduğu yaralı 3 itfaiye personeli, ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen kazada itfaiye aracının, Yenidoğan Kavşağı'nı dönerken devrildiği görüldü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.