Aydın'da trafik kazasında hayatını kaybeden kadın son yolculuğuna uğurlandı - Haber 1Haber 1

Aydın'da trafik kazasında hayatını kaybeden kadın son yolculuğuna uğurlandı

Aydın'da trafik kazasında hayatını kaybeden kadın son yolculuğuna uğurlandı

11 Nisan 2024 - 20:20

ABONE OL

AYDIN (AA) – Aydın'ın Nazilli ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden 29 yaşındaki Aysu Öncel, tabutuna örtülen duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ndeki otopsi işlemleri tamamlanan Öncel'in cenazesi Kuyucak Beşeylül Mahalle Camisi'ne getirildi.

Öncel'in babası Ali Öncel ve amcası Yüksel Öncel taziyeleri kabul etti.

Kızının duvak örtülen tabutuna sarılan baba Öncel, gözyaşı döktü.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Öncel'in cenazesi mahalle mezarlığına defnedildi.

Törene Aysu Öncel'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Nazilli Belediye Başkanı Uğur Doğanca da katıldı.

İstiklal Mahallesi'nde dün gece saatlerinden Aysu Öncel'in kullandığı pikap refüje çarparak takla atmış, Öncel olay yerinde hayatını kaybetmiş ve araçtaki 3 arkadaşı da yaralanmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.