Aydın'da jandarma ekipleri, incir ve zeytin bahçelerindeki hırsızlıkları önlemek amacıyla uygulama yaptı - Haber 1Haber 1

Aydın'da jandarma ekipleri, incir ve zeytin bahçelerindeki hırsızlıkları önlemek amacıyla uygulama yaptı

Aydın'da jandarma ekipleri, incir ve zeytin bahçelerindeki hırsızlıkları önlemek amacıyla uygulama yaptı

14 Ağustos 2024 - 2:20

ABONE OL

AYDIN (AA) – Aydın'ın Germencik ilçesinde jandarma ekiplerince incir ve zeytin bahçelerindeki hırsızlıkların önlemesine yönelik uygulama yapıldı.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı komando, JASAT ve asayiş timleri ilçedeki incir ve zeytin ağaçlarının bulunduğu bahçelerde gözetleme, denetim ve kontrollerde bulundu.

İncir üreticilerinden Serdar Becerik, AA muhabirine, askerlerin bahçeleri, gece gündüz koruduğunu belirterek, onlara dua etti.

Mursallı Mahallesi Muhtarı Ali Demir ise jandarmanın kendilerine her zaman yardımcı olduğunu ifade ederek, "Jandarma 3-4 yıldır bu denetimi gerçekleştiriyor. Bu incir sezonunda da bizi yalnız bırakmıyorlar. Denetimlerle inşallah hırsızlıklar engellenir, üreticimiz de rahat nefes alır." dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.