Antalya'da denizde yapılan su cimnastiği rağbet görüyor - Haber 1Haber 1

Antalya'da denizde yapılan su cimnastiği rağbet görüyor

Antalya'da denizde yapılan su cimnastiği rağbet görüyor

08 Ağustos 2024 - 12:31

ABONE OL

ANTALYA (AA) – Antalya'nın falez sahil bandında yer alan mavi bayraklı Erenkuş plajında düzenlenen su cimnastiği kursuna vatandaşlar ilgi gösteriyor.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Erenkuş halk plajında pazartesi, çarşamba ve cuma günleri düzenlenen su cimnastiği kursuna, sadece kayıt yaptıranlar değil yerli ve yabancı ziyaretçiler de katılıyor.

Spor eğitmeni Eylem Perçin, kursun 08.30-09.30 saatlerinde yapıldığını belirterek, "Pek çok spor dalından karma hareketlerin bulunduğu kursumuza rağbet, genellikle fizik tedavi hastalarından geliyor. Antalya'nın güzel doğasında, falezlerin tertemiz sularında neşeyle derslerimizi tamamlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kursiyerlerden Nezahat Kendigül de arkadaş tavsiyesiyle geldiği kurstan çok memnun kaldığını kaydetti.

Saliha Bayraktar ise düşme sonucu yaşadığı omurga kırığının tedavisinde su cimnastiğinin çok faydasını gördüğünü belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.