Manisa'da altyapı kazısı sırasında göçük altında kalan 2 işçi kurtarıldı - Haber 1Haber 1

Manisa'da altyapı kazısı sırasında göçük altında kalan 2 işçi kurtarıldı

Manisa'da altyapı kazısı sırasında göçük altında kalan 2 işçi kurtarıldı

28 Mart 2022 - 19:15

ABONE OL

MANİSA (AA) – Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kanalizasyon hattı inşaatı sırasında oluşan göçüğün altında kalan 2 işçi kurtarıldı.

Kurtuluş Mahallesi Denizli Caddesi'nde Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kanalizasyon hattı kazısı sırasında yaklaşık 4 metre derinliğindeki kanalın içinde çalışan Mahmut Bilmez ve Muhammer Aşık'ın üzerine toprak yığıldı.

Mesai arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin çalışması sonucu kurtarılan 2 işçi, ambulansla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.