GÜNCELLEME - Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tedbir amacıyla durdurulan uçuşlar yeniden başladı - Haber 1Haber 1

GÜNCELLEME – Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tedbir amacıyla durdurulan uçuşlar yeniden başladı

UÇUŞLARIN BAŞLADIĞI BİLGİSİ VE DETAYLAR EKLENDİ

GÜNCELLEME – Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tedbir amacıyla durdurulan uçuşlar yeniden başladı

28 Aralık 2022 - 15:20

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – İstanbul Tuzla'da doğal gaz hattındaki sızıntı nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir süre durdurulan uçuşlar yeniden başladı.

Edinilen bilgiye göre, Tepeören mevkisi Ebubekir Caddesi'nde boş arazide bir vatandaşın zemin etüdü çalışması sırasında doğal gaz borusunun zarar görmesi sonucu gaz sızıntısı meydana geldi.

Haber verilmesi üzerine bölgeye BOTAŞ, İGDAŞ, belediye ve polis ekipleri sevk edildi.

Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, ekiplerin zarar gören doğal gaz boru hattında başlattığı onarım çalışması sürüyor.

Gaz sızıntısının yaşandığı doğal gaz boru hattı uçakların kalkış yönünde olduğu için Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 13.05'ten itibaren uçuşlar tedbir amacıyla durduruldu. Bu sırada, yakıtın az olması nedeniyle iniş talebinde bulunan 4 uçaktan 3'ü İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi.

Tedbir olarak bir süre uçuş operasyonları durdurulan Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçak iniş ve kalkışları yeniden başladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.