GÜNCELLEME - Muğla'da bacanağı tarafından av tüfeğiyle vurulan kişi yaşamını yitirdi - Haber 1Haber 1

GÜNCELLEME – Muğla'da bacanağı tarafından av tüfeğiyle vurulan kişi yaşamını yitirdi

ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

GÜNCELLEME – Muğla'da bacanağı tarafından av tüfeğiyle vurulan kişi yaşamını yitirdi

28 Mayıs 2022 - 20:10

ABONE OL

MUĞLA (AA) – Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, bacanağı tarafından av tüfeğiyle vurulan kişi hayatını kaybetti.

Tartıştığı eşiyle konuşmak için bacanağı H.O'nun (41) Belen Caddesi'ndeki evine giden Yasin Bihan (34) ile bacanağı arasında kavga çıktı.

H.O, evindeki ruhsatsız av tüfeğiyle Bihan'a ateş açtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen Bihan'ın cesedi incelemelerin ardından Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma ekiplerince gözaltına alınan H.O, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.