GÜNCELLEME - Bursa'da bir kişi annesi, iki ağabeyi ve yengesini silahla öldürdü - Haber 1Haber 1

GÜNCELLEME – Bursa'da bir kişi annesi, iki ağabeyi ve yengesini silahla öldürdü

GÜNCELLEME – Bursa'da bir kişi annesi, iki ağabeyi ve yengesini silahla öldürdü

27 Ocak 2023 - 18:15

ABONE OL

BURSA (AA) – Bursa'nın Orhangazi ilçesinde annesi, iki ağabeyi ve yengesini silahla öldüren kişi, polise teslim oldu.

Bingöl'de çevik kuvvet polisi olarak görev yapan A.E (29), alacak verecek meselesinden dolayı aralarında husumet olduğu iddia edilen annesi ve ağabeylerini İznik Gölü kıyısındaki çamlık alana çağırdı.

A.E, burada aile bireylerine silahla ateş etti. Zanlının annesi Bedriye E, ağabeyi Remzi E. ve yengesi Fatma E. olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralı olarak hastane kaldırılan şüphelinin diğer ağabeyi Mehmet E. (39) de müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Olay yerinden ayrılan zanlı, İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.