Düzce'de polisten kadın sürücülere 8 Mart'ta "karanfil uygulaması" - Haber 1Haber 1

Düzce'de polisten kadın sürücülere 8 Mart'ta “karanfil uygulaması”

Düzce'de polisten kadın sürücülere 8 Mart'ta “karanfil uygulaması”

08 Mart 2022 - 17:25

ABONE OL

DÜZCE (AA) – Düzce'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel uygulama yapan polis ekipleri, durdurdukları kadın sürücülere karanfil verdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, D-100 kara yolu Öztürkler Kavşağı'nda "karanfil uygulaması" kapsamında kadın sürücüleri durdurdu.

Denetimlerde bu kez ehliyet ve araç ruhsatı istemeyen polisler, kadın sürücülerin gününü kutladı, karanfil hediye etti.

Uygulama noktasına geldiğinde ehliyet ve araç ruhsatını çıkarmaya çalışan bazı sürücüler, çiçek verildiğini görünce kısa süre şaşkınlık yaşadı.

Yapılan sürprizden etkilenen sürücülerden bazıları da uygulamada görevli kadın polislerin gününü kutladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.