Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Antalya'da - Haber 1Haber 1

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Antalya'da

– Prof. Dr. Ali Erbaş, 15 Temmuz Derneğince şehitler için okutulan hatimlerin duasını yaptı

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Antalya'da

14 Kasım 2022 - 22:10

ABONE OL

ANTALYA (AA) – Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "15 Temmuz Derneği 6. Geleneksel Şehit Aileleri Buluşması"na iştirak etti.

Erbaş, Antalya'nın Kemer ilçesindeki bir otelde düzenlenen buluşmada "252 Hatim Programı"na katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, şehitler için okutulan hatimlerin duasını yaptı.

Erbaş duasında, İstanbul'da yaşanan bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet diledi.

Programa Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Antalya Vali Yardımcısı Güher Sinem Büyüknalçacı, 15 Temmuz Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve şehit İlhan Varank'ın ablası Ayşe Varank Arslantürk ile 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç da katıldı.

Programın sonunda FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara Emniyet Müdürlüğünde şehit düşen polis Muhammet Oğuz Kılınç'ın annesi Meltem Kılınç, yazdığı "Her Şehit Bir Yıldızdır Sonsuza Kadar" isimli kitabını Erbaş'a takdim etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.