Bingöl, Şırnak ve Siirt'te 62 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor - Haber 1Haber 1

Bingöl, Şırnak ve Siirt'te 62 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor

Bingöl, Şırnak ve Siirt'te 62 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor

11 Ocak 2022 - 11:23

ABONE OL

BİNGÖL (AA) – Bingöl, Şırnak ve Siirt'te kar yağışı nedeniyle 62 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.

Bingöl İl Özel İdaresinden alınan bilgiye göre, merkeze bağlı 14, ilçelerden Adaklı'da 3, Genç'te 2, Karlıova'da 12, Solhan'da 9 ve Yayladere'de 2 köye ulaşım sağlanamıyor.

Ekipler, yolların açılması için çalışmalarını sürdürdü, vatandaşlar iş yerinin ve evin önünü temizledi.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde ise kar yağışı sonucu kapalı olan 7 köy 1 mezranın ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Siirt'in Pervari ilçesinde de karla kapanan 12 köy yolunu açmak için İl Özel İdaresi ve Karayolları 94. Siirt Şube Şefliği ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.