Beykoz'daki trafik kazasında 1 kişi öldü - Haber 1Haber 1

Beykoz'daki trafik kazasında 1 kişi öldü

Beykoz'daki trafik kazasında 1 kişi öldü

29 Mayıs 2022 - 0:30

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Beykoz'da otomobilin park halindeki kamyona arkadan çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu'nda Edirne istikametine giden Güray Şar yönetimindeki 34 BRG 466 plakalı otomobil, Kavacık mevkisinde, yolun sağında park halinde olan Volkan K'nın kullandığı 42 PN 474 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle sürücü Şar ile aynı otomobilde bulunan Yıldırım Beter araçta sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlileri, Beter'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edilen Şar ise ağır yaralı halde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Beter'in cesedi incelemelerin ardından morga götürüldü.

Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik akışı, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.