Ağrı'da elektrik direğinden kablo çalarken yakalanan hırsız tutuklandı - Haber 1Haber 1

Ağrı'da elektrik direğinden kablo çalarken yakalanan hırsız tutuklandı

Ağrı'da elektrik direğinden kablo çalarken yakalanan hırsız tutuklandı

10 Mart 2023 - 20:05

ABONE OL

AĞRI (AA) – Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde elektrik direğinden kablo çalarken suçüstü yakalanan ve hırsızlık suçlarından aranan kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, Doğubayazıt İlçesinde elektrik direklerinden söktüğü kabloları motosikletiyle çalan H.S. süçüstü yakaladı.

Zanlının üzerinde yapılan aramada, 1 ruhsatsız silah ile 4 kurusıkı fişeği ele geçirildi. Yapılan kimlik kontrolünde zanlının çok sayıda hırsızlık suçundan arandığı belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.S. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.