Adıyaman'da depremde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu - Haber 1Haber 1

Adıyaman'da depremde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu

Adıyaman'da depremde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu

17 Mart 2023 - 21:23

ABONE OL

ADIYAMAN (AA) – Adıyaman'da Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitirenler Mevlid-i Şerif ile anıldı.

İl Müftülüğü tarafından Müftülük Camisi'nde akşam namazı sonrası düzenlenen programda din görevlilerince Mevlid-i Şerif okundu.

Programda Ordu İl Müftüsü İsmail Çiçek, depremlerde hayatını kaybedenler için dua etti.

Programa katılanlara mevlit şekeri ikram edildi.

Programa Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ve vatandaşlar katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.