Abant sağanak nedeniyle bayramı sakin geçiriyor - Haber 1Haber 1

Abant sağanak nedeniyle bayramı sakin geçiriyor

Abant sağanak nedeniyle bayramı sakin geçiriyor

10 Temmuz 2022 - 14:45

ABONE OL

BOLU (AA) – Bolu'nun doğal güzellikleriyle ünlü Abant Milli Parkı, bölgede etkili olan sağanak yüzünden en sakin bayram günlerini yaşıyor.

Her bayramda binlerce kişinin ziyaret ettiği Abant Milli Parkı, bu yıl olumsuz hava şartları nedeniyle Kurban Bayramı tatilinde az sayıda ziyaretçiyi ağırlıyor.

Parka günübirlik gelenler, yağmura rağmen göl çevresinde yürüdü, kamelyalarda piknik yaparak ata bindi.

Abant'taki otellerde konaklayan misafirlerin çok fazla dışarı çıkmadıkları görüldü.

Sağanağın etkisini sürdürdüğü kentte hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında hissediliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.