KONUTDER'de yeni yönetim kurulu başkanı Ramadan Kumova oldu - Haber 1Haber 1

KONUTDER'de yeni yönetim kurulu başkanı Ramadan Kumova oldu

KONUTDER'de yeni yönetim kurulu başkanı Ramadan Kumova oldu

18 Nisan 2023 - 13:53

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova seçildi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, KONUTDER Olağan Genel Kurul toplantısı seçimli olarak gerçekleştirildi.

Genel kurulda, derneğin üç dönemdir yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdüren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, görevini Kumova'ya devretti. Başkan yardımcılıklarına ise Ahmet Çelik, Hasan İnanç Kabadayı, Hasan K. Bolat, Hasan Rahvalı, Özen Kuzu ve Ziya Yılmaz seçildi.

Oy birliğiyle başkanlığa seçilen Kumova, Elmas'a bugüne kadar gerçekleştirdiği icraatlar ve sektöre sağladığı katkılardan ötürü teşekkür etti.

– 1998'den beri gayrimenkul geliştirme alanında

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olan ve sektördeki kariyerine baraj ve otoyol projeleriyle başlayan Ramadan Kumova, 1998 yılından itibaren gayrimenkul geliştirme alanına yöneldi.

Kumova, daha önce Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER), Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) gibi önemli derneklerde ve Türkiye Basketbol Federasyonu'nda yönetim kurulu üyeliği yaptı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.