Huawei, yenilikçi ürünlerini İspanya'da tanıttı - Haber 1Haber 1

Huawei, yenilikçi ürünlerini İspanya'da tanıttı

– Yeni ürünler, günlük hayatı kolaylaştıran özelliklere sahip olmasıyla dikkati çekerken akıllı saatler, sağlığını takip etmek isteyenler için tabletler ise hem iş hem eğlence için pratik birer araç olarak öne çıkıyor

Huawei, yenilikçi ürünlerini İspanya'da tanıttı

19 Eylül 2024 - 17:00

ABONE OL

BARSELONA (AA) – Huawei, İspanya'nın Barselona kentinde düzenlediği "Innovative Product Launch – Yenilikçi Ürün Tanıtımı" etkinliğinde yeni ürünlerini tanıttı.

Markanın moda ve teknolojiyi buluşturan yeni ürün serisi, geniş bir kitleye hitap etmesinin yanı sıra akıllı saatler, sağlığını takip etmek isteyenler için tabletler ise hem iş hem eğlence için pratik birer araç olarak öne çıkıyor.

Şirket, Huawei Watch Ultimate Green, GT 5 serisi, Huawei Watch D2 gibi giyilebilir cihazlarına ek olarak, yeni nesil Huawei MatePad Pro 12.2 inç ve Huawei MatePad 12 X tabletlerini de tanıtarak gelişmiş üretkenlik ve sorunsuz bağlantı için teknolojiler sunuyor.

Huawei'nin yeni akıllı saat serisi günlük yaşamın bir parçası olacak şekilde tasarlanırken, tasarımını gelişmiş sağlık ve spor takibi özellikleriyle birleştiriyor.

GT 5, spor veya günlük aktiviteler sırasında sağlık verilerini takip ederken aynı zamanda şıklık ve konfor sunuyor. Pro ve standart modelleriyle sunulan GT 5 serisi, titanyum alaşımlı kasasıyla sağlam bir kullanım deneyimi sunarken ayrıca, uzun pil ömrüyle iki haftaya kadar şarj etmeden kullanılabiliyor.

Huawei Watch D2 ise özellikle sağlık takibine önem veren kullanıcılar için öne çıkıyor.

Dünyada ilk kez bilekten kan basıncını ölçme özelliğiyle dikkati çeken saat, tansiyonunu sürekli kontrol altında tutmak isteyenler için büyük bir kolaylık sunuyor. Watch D2, sağlık izleme sistemiyle, kullanıcılarının gün boyunca daha sağlıklı yaşam seçimleri yapmasına yardımcı oluyor.

Huawei Watch Ultimate Green Edition da doğayla uyumlu renkleri ve dayanıklı yapısıyla müşterilerin beğenisine sunuluyor. Gelişmiş spor özellikleri ve rota takip sistemiyle, doğa yürüyüşlerinden dalışlara kadar çeşitli aktiviteleri destekleyen saat, "Gelişmiş Golf Sahası Modu" sayesinde golf oynayan kullanıcılarına detaylı analizler ve yapay zeka (AI) destekli tavsiyeler sunuyor. Saat, doğa gezilerinde rotayı Huawei Health uygulaması üzerinden içe aktararak, yeni yerleri keşfetmeye yardımcı oluyor.

– PaperMatte ekran deneyimi

Huawei'nin yeni tablet modelleri hem iş hem de eğlence için ideal çözümler sunarken, etkinlikte tanıtılan Huawei MatePad Pro 12.2 inç, özellikle profesyoneller ve sanatseverler için tasarlanmış bir cihaz olarak öne çıkıyor.

PaperMatte ekranı sayesinde gözleri yormayan bir görüntüleme deneyimi sunan tablet, parlak güneş ışığında bile net bir görüntü sağlarken, çizim yapmayı, not almayı veya uzun süre çalışmayı sevenler için akıllı kalemi ve klavye aksesuarıyla beraber bir dizüstü bilgisayar konforunu tablete taşımasıyla dikkati çekiyor. FangTian Painting Engine 2.0 ile 8K ultra büyük tuval desteğiyle sanatçılara yaratıcılık alanı olanağı tanıyor.

Huawei MatePad 12 X ise tasarımı ve hafif yapısı ile dikkati çekerek, "Shimmery Pearlescent Sheen" özelliği sayesinde ışığa bağlı olarak renk değiştiren metalik yüzeyiyle kullanıcılarına farklı bir deneyim sunuyor.

Yaratıcılığı ve üretkenliği destekleyen model, PaperMatte ekranıyla uzun süreli okuma ve yazma işlemlerinde gözleri yormazken, geniş ekranı ve görüntü kalitesi, film izlemek, kitap okumak veya grafik tasarım çalışmaları yapmak isteyenlere ideal bir kullanım sunuyor.

Huawei'nin yeni ürünleri, moda ve teknolojiyi buluşturarak kullanıcılara hitap eden çözümler sunuyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.