Dardanel, SIAL Paris'te gıda profesyonelleriyle buluştu - Haber 1Haber 1

Dardanel, SIAL Paris'te gıda profesyonelleriyle buluştu

Dardanel, SIAL Paris'te gıda profesyonelleriyle buluştu

23 Ekim 2024 - 16:27

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Dardanel, Paris'te düzenlenen, uluslararası gıda sektörünün en son trendleri ve yenilikleri keşfettiği etkinliklerden olan SIAL Paris 2024 fuarına katıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Dardanel, Yunanistan'daki yatırımı Kallimanis'le birlikte, yenilikçi ürünlerini fuara katılan gıda profesyonelleri ve ziyaretçilere tanıttı. Dardanel Yunanistan'daki yatırımı Kallimanis ile birlikte katıldığı fuarda AR-GE ve yeniliğe verdiği önem ve yenilikçi ürün çeşitliliği ile uluslararası katılımcı ve ziyaretçilerin ilgisini topladı.

Dardanel'in balık ve deniz ürünlerindeki uzmanlığı, yenilikçi yaklaşımı, ürün geliştirme kabiliyeti ve ileri teknolojik üretim anlayışı dünyanın birçok farklı noktasından fuarı ziyaret eden uluslararası marka temsilcilerinin de dikkatini çekti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dardanel Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, Dardanel olarak, yenilik ve sürdürülebilirliği 40 yıldır işlerinin merkezinde tuttuklarını ifade etti.

Markalı büyüme stratejileri doğrultusunda oluşturdukları ürün portföyleriyle cirolarının yüzde 20'sini 38 ülkeye yaptıkları ihracatla gerçekleştirdiklerini aktaran Önen, şunları kaydetti:

"İhracatta, aralıksız sürdürdüğümüz AR-GE ve yenilik çalışmaları sonucunda artırdığımız ürün çeşitliliğimiz ile katma değerli balık ve deniz ürünleri kategorisinde geçen yıla göre yüzde 30 büyüdük. Gıda ihracatında en hızlı büyüyen şirketlerden biri olarak, Türkiye'deki pazar liderliğimizi, yenilikçi, sağlıklı ve besleyici ürün çeşitliliğimiz ile ihracat coğrafyamıza taşıyarak önümüzdeki beş yıl içinde dünyanın en büyük deniz ürünleri üreticileri arasında girmeyi hedefliyoruz. Bu hedeflerimiz çerçevesinde Yunanistan’daki yatırımımız Kallimanis ile birlikte sektör trendlerini belirleyen öncü kuruluşların yer aldığı SIAL Paris gibi uluslararası etkinliklerde markalarımızı konumlandırmaya önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz."​​​​​​​

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.