İsrail’in Gazze’ye saldırılarında geride kalan 1 yılın özeti: Yıkım - Haber 1Haber 1

İsrail’in Gazze’ye saldırılarında geride kalan 1 yılın özeti: Yıkım

İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’ne saldırılarında 1 yıl geride kalırken, Tel Aviv yönetimi sivil yerleşimleri kasıtlı hedef alarak başta çocuklar ve kadınlar olmak üzere on binlerce Filistinliyi öldürmeye devam ediyor.

İsrail, Gazze’deki saldırılarında evlerin yanı sıra sivillerin sığındığı Birleşmiş Milletlere ait yapılar, okul, hastane, cami, kilise ve çok sayıda tarihi yapıyı ile çok sayıda sivil yerleşim yerini kasıtlı hedef alarak yıktı.

İsrail ordusunun kuşatma, baskın ve saldırılarına hedef olan Gazze kentinin doğusunda bulunan Şucaiyye Mahallesi’nde yapıların bir çoğu yıkıldı. Bölgede yaşayan Filistinliler, yıkılan binaların enkazı arasında zor şartlar altında yaşamlarını sürdürüyor.

 

 

 

07 Ekim 2024 - 23:42

İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’ne saldırılarında 1 yıl geride kalırken, Tel Aviv yönetimi sivil yerleşimleri kasıtlı hedef alarak başta çocuklar ve kadınlar olmak üzere on binlerce Filistinliyi öldürmeye devam ediyor. İsrail, Gazze’deki saldırılarında evlerin yanı sıra sivillerin sığındığı Birleşmiş Milletlere ait yapılar, okul, hastane, cami, kilise ve çok sayıda tarihi yapıyı ile […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.